МИ

                ....ніч.Вулиця.Аптека. І місяць. Як небесне деко.

Нас обіймає знову спека...і навіть краще якось.Легко...

Ми поруч.Разом. Це не  ліки тамують спрагу в понеділок.

                Нас трохи більше, вже не двоє.Стинають крики серця ВІРШІ.

Нас трохи, трохи...ТИХО... БІЛЬШЕ...


9.06.14


Рецензии
Свет цветной... счастье... любовь...

Иг Финн   12.10.2014 21:13     Заявить о нарушении