Кричать материнськi серця...

Кричать материнські серця,
Ридає уся Україна.
На батьку не видно лиця -
Проводить з тривогою сина.

Йому, молодому, лиш жить.
Дружини триматись, кохати.
Дітей годувати, ростить -
Пішов, по наказу, стріляти.

Хто ж ворог? Із ким воювать?
За що помирати солдатам?
Не здатнії відповідь дать -
Ні батько, ні сплакана мати...


Рецензии