Канцы у в водКУ БЫ Й

А ныц і й ны й робы фш
На Тріць жыдків

Мой ДзейНік! Мой ВыКазНік! Мой Вы Чоўн!
Куды Ш а5 мы гоньдзе во плывём?
Апяць у сон? Ці ў явы паціфон?
Ну, в Паталу Ж, ціп Фонд!?

Калі з абзаца выкінуць хоць Сёмк,
То што тады палучыш на ражно?..
Ха-ха! Так вот! Звонок фш!
І на тобі хлібок:

Куды-куды в пынькы ты собралысь!
Да посыды ліпш, згынь, та помолысь шч!
Бо там ужэ ж 400 такых, бы ты, дурных.

Ну, й, да: шызы ны скрізь.
Бо ж шэно во мы Любцы ны й дзвоныф
Нашчот пудСціРК-пудМытц.

От гэто маты! Гэто так Козлыць!
АнтіХріст-астрыРойІХд пролыТіф
По нэбофы с вночі вш.

Ну, шо робыв, мій Грім?
Мо, сіно шчэ косыв?
Ведь сфето на дворі в ослів.

А мы собі грыблы гнылыць.
Колы ж бо ж собырэтц пііт,
Колы во всэ тобі стучыць якыйісь прам сці…ХІ З!
ХІ-ХІ! Хрысты з взэ всі в МУСкфі.
І сіно хай ваніць в акнішч.

120 поцылуйскых жыдк
Ля мні тут памахлі дажыць
Да сівых вайЛайСіф! В нас Юлька з во з нас3-ч:
ПайЕтаМУ С ны йідзь да відзьм!
А то уфтРУх фтрух-фсРУ сь яі.

Да! Морэ й в Мняў сякС3-ц,
Шо і на Тріць сце прыгЛахСіць
Ціп грамаў 100 зраБыць
Каля Ж Піны.

…ну, й шчо. Вот выказаЛысь мы.
Чы лыск оно якысь?
Ну, во: на здымк.
Пошлы й памыЛІ З мыск ці Лізк
Ля мні.


Рецензии