я кахау цябе
я кахаў цабе, цудоўная дзяўчына.
ты не дадавала адпачыну,
я чакаў, калі прыйдзе зара.
я чакаў цябе і летам, і зімою.
сумаваў, калі не бачыў час.
"і жыццё такое не зусім для нас", -
аддаюцца твае словы болем.
я кахаў цябе! чаму не адказала ты
на мае прызнанне, прасякнутае шчасцем?
і цяпер ціхое і адмоўнае "ну здрасце"..
я кахаў цябе, але мяне не ты.
09.08.2014
Свидетельство о публикации №114060900652