Котка и Кароль

Котка і Кароль

 Я Котка, якая так смела глядзела на Караля.
 А Сонца на небе блішчэла і ззяла яскрава.
 Сядзеў ён на троне, пакутуючы без справы.
 І сціпла і ціха плыла па арбіце Зямля.


Рецензии
якраз пра мяне, бо я котка суръёзная.

Анна Сметанна   26.12.2014 14:02     Заявить о нарушении