хмары над гмахами

Хмары над гмахамі

 Шэрыя гмахі тужліва ў неба ўзіраліся
 Жоўтымі зрэнкамі сумна-журботных вачэй.
 Хмары кудзеляй заблытанай млява кружляліся,
 Чорнае неба між імі цьмяна блішчэла...

 А ўздоўж дарогі, што пралягала між гмахамі,
 Шал каляровы агнёў светлафораў і ліхтароў...
 Неперапынная лава машынная хутка імчала,
 Справа налева і злева направа шумліва вурчала
 Пад мігатлівымі зорамі грубых, рэкламных шчытоў...


Рецензии
знаёмая карцина местачковая.

Александр Сарапкин   26.12.2014 17:50     Заявить о нарушении