Выхад за сёды ёсць

Паміж ноччу і цемрай ...
Напэўна...
Кажуць: "Будь верной" -
Дарэмна.
Буду адданай.
Не пакаранай
вамі,
Хто забівае,
У цемру кідае!
Я не заплачу.
Веру не страчу...
Волю. Надзею.
Захаваю.
Трываю.


Рецензии