Калинонька бiлим цвiтом...

Калинонька білим цвітом
Одягалася до клена -
Молода, вродлива, ніжна
У вбранні своїм зеленім.

Поколихувала станом,
Ще й  наспівувала пісню,
Щоб почув її коханий -
Без любові серце тисне.

А кленочок мав берізку,
Був з красунею щасливий.
Їй під ноги сипав листям,
Дарував їй свою силу.

Гілочками нахилявся,
Обіймав її, чарівну.
До милої пригортався,
Заглядав їй в душу дивну.

Калинонька білим цвітом,
Прикрашалася до клена,
Та не знала, що ще влітку,
Був хлопчина заручений...


Рецензии