Чекаю

Поволі минають дні,
Бувають веселі,
Частіше сумні...
Знаю, що не прийдеш, ні.

Однак,чомусь чекаю,
Прихистку в тобі шукаю...
Та, відчуваючи недбалість,
Не буду я давить на жалість.

Та де набратись тої волі,
Покорності своїй долі?
Цього я теж не знаю,
Тому сльози тихо ковтаю.


Рецензии