Запоздалый трибьют на День Рождения Пушкина

Kocha;em Was, i mi;o;; moja jeszcze
By; mo;e w sercu zgas;a nie ca;kiem;
No lecz ona Was uwolni nareszcie,
Nie chc; zasmuci; spok;j Wasz bowiem.

Kocha;em beznadziejnie, bezskutecznie,
Nie;mia;o;;; a zazdro;;; trzymany;
Kocha;em Was tak sczerze i serdecznie,
Jak innym,daj B;g, b;dziecie kochan;.

П.С. Польская символика не сохраняется. Приношу свои извинения, надеюсь, что кто захочет - тот поймёт.


Рецензии