Коли тебе нема

В моїй душі завжди зима,

коли біля тебе мене нема.

Ти не питай що буде далі

ми живемо в полоні печалі

Нажаль, я не маю весни

то є лиш мрії, літні сни

Шкода, вони заважають мені

зробити кращими ті дні,

коли не можу заснути сама

важко, бо поруч тебе нема

Я маю грудні, січні, люті

счасливі дні давно забуті

лиш сіре небо, сірий сніг

тіні пустих нікчемних доріг

Повернись до мене на мить,

поки місто солодко спить

знайди та ніжно обійми,

не стане тоді цієї зими.

Розстануть брили крижані,

Прийдуть наші сонячні дні

Так, Я хочу кращого завжди

Повернись, від мене не йди

Я всі бажання, що маю віддам

тільки б знов зустрітися нам


Рецензии