Так часом бува

Знаєш, так часом буває:
Один негатив у думках,
Стомлена, зраджена я засинаю
В обіймах твоїх, на руках.

Свідомість в оффлайні,
Палаю вогнем.
Нуль три невідкладно, негайно,
Не житиму з цим тягарем.

Діагноз сумний:
Хронічна депресія.
Дякую милий...
Твій біль і агресія.

Змазана крапка,
Продовження сцени,
Так часом буває,
Що творчість без вени.

Проблеми нагальні,
Кожен сон - це підказка.
Лише знаки питальні...
Мовчання - найгірша відмазка!

Іди, не кажи, розумію.
Знаю, так часом буває.
В лікарні на ліжку ледве жеврію,
а коханий усмішку ховає...


Рецензии