***

Як нема волі,
то плаче доля...
Збери волю в кулак,
сам не твори зла
і сину закажи,
як Тарас Бульба!
Вчив...
Але ж
до розуміння
треба дійти...

Боже мій!
Не карай
так гірко,..
А навчи!
Заповіді
Твої
Блюсти!


Рецензии