апостроф

Ти
як лезо ріжеш слова
заземляєш грім та блискавку
кожного разу тремтить рука
від твого величного відблиску

знаєш, як манірно і вчасно
перестріти звуки у вимові
ніби - розбійник з шляху широкого
грабуєш тишу - знову і знову

бачити його - певна розкіш, до речі
ніби потрапити на мис Каліостро
люди будують тобі літеранські мечеті
вельмишановний граф - Апостроф.


Рецензии