Заборони
Вкради всі мої сни.
Не дозволяй мені плакати,
Лиш твоя я, віриш чи ні.
Заборони мені марити,
Бачити скрізь лиш тебе,
З неба нічного зірка скотилась -
До щастя дорогу вона прокладе.
Заборони мені падати,
Коли непритомна не можу встати,
Заборони мені все,
Але не змусиш тебе не кохати.
Свидетельство о публикации №114060801189