Половина

Дві половини, - одне ціле.
А, як змішати чорне й біле..
То вийде, мабуть, денно-сіре..
А, може, вийде зрозуміле..
А, може, вийде чорна тінь
З різкими білими очима,
Яка схилилась за плечима..
А, може, вийде чийсь портрет,
Без напівтонів силует,
З прерасним поглядом з-під вій,
Що розганяє чорну тінь..
А, може, чорне змести в біле,-
Створити музики слова
І відчуття життєвих рухів
З"єднать в мелодії буття,
Щоб спалахнула сила звуків..
А, може, все це маяття,-
Ця мішанина,- чорне..біле..
Дві половини,- одне ціле.


Рецензии