Запитай мене

Запитай мене,
Що у грудях моїх так
Нестерпно пече
І болить,
То розлука.
Забутий сміх,
І твій голос уже не звучить,
Тільки муза моя,
Чомусь, 
Невблаганним
Рядком не спить,
Я до аркуша ледь
Торкнусь,
А рядок мов
Струмок бринить,
Запитай мене,
А чому,
У душі моїй
 Лиш пітьма,
Я до тебе не повернусь,
Не самотня,
Пішла сама………..
6.06.2014


Рецензии