Бести вах
Буржуник квай есир я зун.
Вил вегьейла, алахъунриз,
Ви вилик, вах, тахсир я зун.
Я на вучин, я за вучин?
Зун хьитин кас гьалтай ч1авуз.
Ви къизилдин вахт гьик1 пучин?
Акъудзавай вили цавуз.
Шукур гъизва Аллагьдиз Сад,
Вун захъ галаз мукьва хьана.
Заз к1ан я вун, Бести вах, мад,
Мул цуькверин юкьва хьана.
Сажидин я, къуватдилай
Акьул са к1ус гзаф ганвай.
Рази, Бести таватдилай,
Залай артух инсаф ганвай!
Свидетельство о публикации №114060509725
Бести Нифтиева 15.09.2014 21:47 Заявить о нарушении