Хто наказав тебе палити?

Хто наказав тебе палити?
Стрілять в людей, хто, право дав?
Народ твій, ненько, не убити -
Він лиха вже не раз зазнав!

Він бачив злість голодомору,
Він пережив страшні часи...
І знов насильства жах і горе,
О Боже, спокій принеси!

Всміхались, щойно, наші діти.
Тепер же в кожнім домі страх...
Хто наказав тебе палити,
В дітей, невинних, на очах?


Рецензии