Брати рiднi примирiться...
Людей пожалійте,
З обох сторін схаменіться,
Припиніть цю бійку.
Перейдіть до перемовин,
Округлого столу…
Пошукайте спільну мову,
Не кривдить юдолі…
Поверніть своїх вояків,
У їхні частини,
Не продовжуйте стріляти,
В серце України…
Знайте, що Господь карає,
За такі провини,
Земля рідна теж страждає,
За скрутні новини…
Якщо разом тяжко жити,
Мирно розійдіться,
Так, щоб не страждали діти,
В майбуття дивіться…
Зважуйте свій кожен крок,
Не воюйте не гризіться,
А теперішній урок,
Пам'ятайте, добру вчіться…
Автор Геннадій Сівак.
6 червня 2014 року.
Свидетельство о публикации №114060504944