Между дружбой и любовью

Немає сенсу мовчати,
Коли емоції за край,
І захотілось голосно кричати:
«Весь світ чекай,не заважай...»

Все захоплює- душу,серце,тіло,
Маленькі імпульси б`ють до теплоти,
Все застогнало і затріпотіло,
Чутливих губ торкнувся ТИ.....

Нестримно пристрасть захопила,
Словами важко описати,
Одною думкою накрило:
«Ні з ким тебе не поділяти..»

Так не сміливо ,під ноти дощу,
Ми вальс бажання танцювали,
В душі одне – не відпущу,
Ми не дружили,але і не кохали....


Рецензии