Вдихну на повну запах пол граф
Не бійся за мене, повір, я не пропаду…
Я просто дістану найвищу «полку»,
І ліки від суму для себе знайду…
Відкрию Ремарка десь на середині,
Вдихну на повну запах поліграф…
Я віддаю своє життя, наполовину, книзі…
Я так боюсь, аби мій подих не прочах…
Я так боюсь, тому, що ще багацько,
Мої зіниці не пробігли строк…
І ще не геть протерті пальці,
Від паперових ніжних сторінок…
Мені завжди замало часу, для читання,
Аби не бУло більше справ й турбот,
Я так люблю сидіти у мовчанні,
Для того, щоб мій жар для книги не подох…
Кошова М.М.
29.05.14
Свидетельство о публикации №114060400557