Кiнець вiку

Сіре місто і погляди вікон
Мов калюжі на стінах домів.
Перший день двадцять першого віку
Недалече, за пару кроків.

Що майбутнього подих пророчить?
Що там наших чекає дітей?
Запитати у Бога не хочу.
Що там завтра? – Спитай в yesterday.
26.12.1997


Рецензии