Синя тиша

Синя тиша, ліс дрімає.
Тис до озера схилився.
Лиш цвиркун на скрипці грає
Украй ночі розходився.

Ніч поезій та чаклунства.
Зорі в небі – чисті мрії.
Чом спокуси та дикунства
Тиха ніч на нас навіє?
29.01.1998


Рецензии