Карма

У сірім небі несміле сонце
Загляда зрідка до нас у віконце.

Нам страшно жити та жалко вмерти,
Ми до Європи крокуєм вперто.

Чому в Європу? Бо любим німця,
Така вже вдача у українця.

Вогню радієм в сусіда хаті,
Ми всі спочинем в одній палаті.

ТВ готує прогорклу кашу,
Холопська віра – то правда наша.

Ми вірим пану, а в пана думка,
Як вкрасти сало з твоєї сумки!

Річки – то сльози у Чорне море,
Де бачить око – там чорне горе.

Держава дарує розбите корито.
То ліпше пити свою оковиту?

Забути мрію – козацьку чайку,
Боятись влади гнучку нагайку?

Багнета в руки! І, будьмо браття!
Із України знімем прокляття.

Розчиним вікна, розбудим душу.
Цих слів боюся, та мовить мушу
30.11.1997


Рецензии
Немає смерті - допоки мрієш! Немає страху - допоки дієш! Ми не раби - як не здаємось! Та ми - брати, як разом б"ємось! Те, що справжнє - завжди вчасно. Успіхів!

Василий Пуговкин-Днепровский   30.04.2016 01:07     Заявить о нарушении