Запобiжник предохранитель рус

Кожний вечір електричний стілець…
Струм випалює мені нутро.
Голки тиче невидимий швець.
В невидиме тіло невидиме зло!

До кіловата, аж лізе вата.
Я гріюсь, що червоніє плата.
Шкали замало, зламалась стрілка,
Датчик тремтить і гуде, як сопілка.

І струм електричний гуляє по жилах,
Гойдає ліжко на іржавих пружинах.
Іскрить в очах, добавля кілогерців,
Нейтронну кров розганяє серце.
15.12.1997


Рецензии