Завтра

Завтра буде інакше всюди.
Завтра не буде у світі зла.
Завтра стануть добріше люди,
Забудуть смерть і слово війна.

Наступного дня я палити кину,
Наступного дня поважатиму всіх.
Наступного дня починаються зміни.
Сьогодні ж роздушим одну на троїх…

Тлумачення вірне, чи це западня?
Побачимо завтра, наступного дня!
30.11.1997


Рецензии