Трiйця

Трійця – користь, зрада, лихо
Оселились в моїм краї.
І залазли аж під стіху
В білій хаті, не в сараї…

І брутальні ті мікроби
Рознесли покори вірус,
І почалися хвороби.
Може сон то. Я прокинусь?

Ні не сон. Країна хвора.
Забуття і сліз відерце.
Їй гризе продажна свора
Розум, душу, думки, серце!
24.02.1998

( 06.06.20 нічого не змінилося)


Рецензии