Вiтер

У цілім світі
Пронизливий вітер,
Сіра нудьга.
Темна нора.
Впало листя, лиш, квіти,
Мов прапора…
Та під подихом гнуться.
Вітер розірве на звуки слова,
Що незабаром для пісні знайдуться.
Стогне верба, як скрипа.
03.11.1997


Рецензии