Шуточные экспромты - в ответах на рецензии
http://www.stihi.ru/2014/05/31/4521
На белорусском языке
Ба-а-а-а !!! Нiяк - знаёмы твар !
Забадай цябе камар...
Каб ты, Саша - доуга жыу!
Каб народ цябе любiу !
Той народ, што у спаднiцах.
Каб прымусiлi жанiцца.
Дзе ты ходзiш ? Дзе шыбуеш ?
Усё палац сабе будуеш ?!
Гэта ж вельмi, вельмi, вельмi !
Грошай мех - табе у кiшэнi !
Ты пытаеш - што раблю ?
Нi х...а ! (ой) Лынды бью.
Бо пiсаць нiма пра што.
А што ёсць - усё абышто !
Дзякую, што завiтау !
Ключ пад тазiкам. Goodbye.
Зинаида Фиранчук 2 02.06.2014
Так цiкава, так прыемна,
Завiтаць к табе узаемна:
Добры дзень табе у хату,
Хай заходзяць часцей сваты!
Мне жанiцца да хваробы, -
Не хачу я браць худобы,
А калi i будзе хтосьцi, -
Вельмi я у cумненнi штосьцi:
Мне кабета да спадобы, -
Каб не мела той худобы!
Александр Сосиновский 03.06.2014
Саша.
Бачу i цябе на бел. мову пацягнула.
(каб цябе лiха мiнула)
А чаго ...? Што - наша мова ???
То ж - славяншчыны аснова !
Рада, што зайшоу у хату !
А нашто стаквеля сватау ?
Я жадаю - каб адзiн !
Але з нашых ! Славянiн.
Пачакаю. Мо прыедзе ?
Мо у чацвер ? Мо - па абедзе ?
Мо- калi ужо ракi свiснуць ?
Ох, тады ЯГО прыцiсну !!!
I табе жадаю шчасця !
Адкажы худобам - "Трасцу
Буду з вамi сябраваць.
Дрэнна на касцях ляжаць".
Няхай мары збудуцца-
Як на карцiнах Рубенса !!!
Зинаида Фиранчук 2 04.06.2014
Пачакай, - тады у згодзе
Будзеш правiць у агародзе!
Мова наша сакавiта,
Ды i сялянства працавiта!
Толькi пiльна старажы, -
Ключ пад тазiк не лажы!
Выпрабуй яго спачатку...
Ды й правер яго пячатку!
Можа ён якi фашыст?
Дыверсант цi тэрарыст?!
Як бы ён табе там зглузду
Не падсыпау у шклянку дусту!
Хоць мяжа i на замок,
Але ж , ведаеш , - урок:
Да суседзяу зазiрнi, -
Украiны у бок кiунi?
Вельмi дрэнна там цяпер,
Славянiн - а бы той звер!
Усе вайной iдуць на брата, -
Там Абама i блок НАТА...
Пра "худобу" не кажы, -
Маеш рацыю, ПIШЫ!
Александр Сосиновский 04.06.2014
04.06.2014г.
Свидетельство о публикации №114060404029
Прывiтанне "аднапалчанiн "!
Зинаида Фиранчук 2 05.06.2014 22:14 Заявить о нарушении
Александр Сосиновский 05.06.2014 22:33 Заявить о нарушении
Зинаида Фиранчук 2 05.06.2014 22:59 Заявить о нарушении