Вперед, батальйони!

ГЕРОЇ МАЙДАНУ
КРОКУЮТЬ В СТРОЮ,
А СОТНЯ НЕБЕСНА
ЇХ В БІЙ ПРОВОДЖАЄ;
ВРЯТУЙ, БОЖЕ МІЙ,
УКРАЇНУ МОЮ -
НЕХАЙ НАМ ОРКЕСТР
"ЩЕ НЕ ВМЕРЛА" ЗАГРАЄ!

ВПЕРЕД, БАТАЛЬЙОНИ
"ДНІПРО" І "ДОНБАС",
"УКРАЇНА", "АЗОВ" -
ЗА ЄДИНУ КРАЇНУ!
В АТАКУ ІДЕ
УКРАЇНСЬКИЙ СПЕЦНАЗ,
СВЯТА ЛЬЄТЬСЯ КРОВ
ЗА СВЯТУ УКРАЇНУ!

БОЖЕ НАШ ПРАВИЙ,
БОРОНЬ НАС В БОЮ!
СВЯТИЙ НАШ БОЖЕ,
СОЛДАТ ЗАХИСТИ!
ВРЯТУЙ, БОЖЕ МІЙ,
УКРАЇНУ МОЮ -
ДАЙ ДО КІНЦЯ
НАМ ЦЕЙ ХРЕСТ ПРОНЕСТИ!

НАЩАДКИ БОГДАНА,
СТРІЛЬЦІВ БОГУНА -
ОНУКИ ГЕРОЇВ
КОЗАЦЬКОГО РОДУ -
ВИ ЗРОБИТЕ ВСЕ,
ЩОБ СКІНЧИЛАСЬ ВІЙНА -
ВПЕРЕД, БАТАЛЬЙОНИ,
ЗА НАШУ СВОБОДУ!

ЗОРЯ ПЕРЕМОГИ
НА СХОДІ ВСТАЄ -
В БОЯХ ВІДСТОЇМ
РІДНУ ЗЕМЛЮ КРАЇНИ,
БО В НАС УКРАЇНА
ОДНА ТІЛЬКИ Є -
ВПЕРЕД, БАТАЛЬЙОНИ,
ЗА БАТЬКІВЩИНУ!

04.06.2014-05.01.2015р.р.
м. Київ


Рецензии