Я побуду з тобою поки
Вже не довго, але побуду.
Ще попереду – спільні кроки,
Щоб звільнити себе від бруду.
Я з тобою побуду поруч,
Забуваючи час і втому.
Ще нам разом – здолати гори,
Засвітивши дорогу-спомин.
Ще побуду десь недалеко,
Промовлятиму Чистотою,
Вивільнятиму в Небо злети,
Щоб відбутись тобі тобою…
04.06.2014
Свидетельство о публикации №114060402753
Погоже!
Дякую!
Юрий Лазирко 04.06.2014 19:15 Заявить о нарушении
Дякую!
Найсвітлішого!
Катерина Жебровська 05.06.2014 09:46 Заявить о нарушении