Попереду Свiтло чисте
Попереду – Небо ясне,
Попереду – Радість, звісно,
Допоки Світло не згасне…
А над головою – хмари,
А над головою – темно,
А над головою – пари
Лелек, що у Світлі, певно…
Позаду – громи і зливи,
Позаду – старі дороги,
Позаду – чужого хвилі,
Що б’ють у Світлі пороги…
Всередині – спів і Спокій,
Всередині – тепло й легко,
Всередині – Світло доти,
Допоки – Любов у серці…
02.06.2014
Свидетельство о публикации №114060402439
Найсвітлішого!
Катерина Жебровська 05.06.2014 09:47 Заявить о нарушении