Порiчки
Червоніючі порічки!
Сонце радо зустрічають,
У проміннях вигравають.
Рясно від роси сльозяться,
Вітру й бурі не бояться,
Умивають їх дощі,
Й знов палають всі кущі.
Щосезону вони родять,
В урожаї верховодять .
Взяв за гілку - повна жменя:
Сік, компот, смачна вареня,
Колір крові та не кров -
Тиша, спокій і любов.
Стан цей рідної природи
Пошли, Боже, і народу!
1.06. 2014р., Рожни
Свидетельство о публикации №114060304915