Не соромтеся слiз

   Не соромтеся сліз. Ні, ніколи не соромтеся сліз, бо це перлини душі,
   це єство почуттів. Ми так боїмося розкритися перед світом може тому, що     звикли, що світ грубий і образливий, що нас не зрозуміє і буде кепкувати і насміхатися з наших оголених почуттів. І ми часто утримуємо сльози даже тоді, коли дуже хочеться заплакати.
А я кажу, ні не бійтеся, не бійтеся плакати! Не бійтеся відкривати свою душу, показати свої щірі почуття! Людям треба бути більш відвертим один з одним.
 Це значить краще знати один одного. Це значить виховувати один одного.
 Виховувати на доброті, відвертості, на теплоті почуттів.
 Розумна і добра людина завжди зрозуміє і пожаліє. А значить серце її наповниться добротою. Хай частіше наші серця наповнюються таким божим даром, як доброта! А тому не соромтеся сліз!    


Рецензии
Танечка, чудесно написали! Нельзя стыдиться слёз, но как мало душ желающих выслушать... Больше желают, чтобы слушали их. И то понятно, жизнь трудная и не хотят люди грузиться чужими проблемами. Дай Бог Вам хороших друзей! С теплом))

Елена Соловьёва Ленинградка   09.06.2014 20:12     Заявить о нарушении