Криниця

 У криниці глибокій де зорі поснули,
Де живе прохолоди рятунок від спраги.
Наче з темного неба у воду пірнули
І омились джерельцем від вічной засмаги.
У криниці глибокій де ехо блукає,
Де і сонячним ранком затишно і темно.
Що загублено мною я знову шукаю
,Хоч і там не знайду.Знаю все це даремно.


Рецензии