Лiто повернулось

Літо знову повернулось,
Нас порадує теплом.
Синє небо посміхнулось,
Квітам червня за вікном.

Розцвіли вони красиво,
У промінні виграють,
Квіти червня просто диво,
У садку роки цвітуть.

За селом яри з полями,
Всюди квіти польові,
Ця краса живе роками,
У душу  запала мені.

Милуюсь цією красою,
Трава поспіла у цю мить.
Виходять косарі з косою,
Коса по травам шелестить

Трава духмяна, соковита,
Жуки літають і гудуть.
Ранковою росою вмита,
А квіти пахощі несуть.

Не дають квіти покою,
Вони збуджують серця.
Стою, милуюся красою,
Хай буде літо без кінця!


Рецензии