Рiдна Земля!
Ти моя назавжди Батьківщина
Можеш сміло надію плекати
На тобі завжди вірного сина
І нехай вороги нас діймають
Хай сміються відкрито в лице
Вони ще не такого пізнають
Їм ніхто не підставить плече
Бо ми є непокорена сила
Не зламати наш стрій віковий
Ми візьмемо ще в руки "вудила"
І покажем що дух наш ЖИВИЙ...!
Свидетельство о публикации №114060301054
С уважением Константин.
Дорошенко Константин Петрович 14.09.2015 15:33 Заявить о нарушении