Цвiте жасмiн...

Цвіте жасмін і пахне липа,
Співають дзвінко солов*ї.
Моя ж душа від болю хлипа -
Так неспокійно на землі.

Людей вбивають, викрадають,
Калічать, зневажають, б*ють...
На горі інших заробляють,
Війною брат на брата йдуть.

Чи бачиш це Ти, милий Боже?
Бруднії гроші роблять все...
Хто ж всім знедоленим поможе,
У всесвіт спокій принесе?
               
                02. 06. 2014 рік.
               


Рецензии