Боже, вiльна!

Я  пишу мов божевільна,
Вірш, іще і так щоденно,
 В римах лиш насправді
Вільна,
Відчуваю лише в римах,
Що живу я не даремно,
Я пишу,
Як божевільна,
Вірш,
Іще,
Рядок,
Сторінка,
Ні, пишу,
Як Боже, вільна!
Не бажаючи спочинку,
Бо у тіло не закутий,
Дух стрімкий,
Бажає бою,
Бо мене читають 
Люди,
Цілий світ передімною!
2.06.2014   


Рецензии