Ос нь золота
Проте на дворі- осінь золота.
Купаюсь у комфортнім сонячнім промінні.
Це - наймилішая пора.
Прийшла у світ осіннім гожим ранком,
Осінню щедрість всмоктавши з молоком,
Щоб потім все життя уміти дарувати
Любов, ділитися своїм теплом.
Життєві хвилі нас несуть постійно.
Погода на цім морі різною бува.
Найважливіше- з рук не випускать штурвалу,
Якою б подорож ця не була.
Свидетельство о публикации №114060206925
Олег Якимчук 02.06.2014 18:56 Заявить о нарушении
Татьяна Мазарова 04.06.2014 15:07 Заявить о нарушении