Сум

Дівчина світанку
ясні сірі очі
посмішка дитини
нетронуті вуста.
Любить вона сонце
вітер,дощ і квіти.
Любить вона все...
без зла.

В очах я бачу сум
в її ясних очах.
Він не помітний,ні!
Він згорнутий в печаль.
Ти любиш все так щиро
але не сяють очі
і бачу це напевно тільки я.

2010


Рецензии