весь у тобi

Що шукаю я?
Для чого я живу?
Де я ?
Для кого все це?

Ні не питай мене,для чого я живу.
Бо сам я, не знаю мабуть.

Тільки ти відповіси,
зі мною ти чи ні?
Бо мабуть я весь у тобі.

Приспів:
Не знаю для чого я живу.
Для кого я пишу,співаю…
Не знаю… Люблю чи не люблю.
Для чого я світанок зустрічаю.


Ні не шукай в собі ти помилок.
В тобі вже навіть сам я не шукаю.
Скільки вже можна зайвих тих думок.
Але без них життя ми не сприймаємо.

Приспів:
Не знаю для чого я живу.
Для кого я пишу,співаю…
Не знаю… Люблю чи не люблю.
Для чого я світанок зустрічаю.


Дивно сприймаєш мої ти всі слова,
Для чого ця біда ?
-не знаю.
Тільки мовчиш, ти плачеш? - А дарма…
Бо все це вже я навіть не сприймаю.

Приспів:
Не знаю для чого я живу.
Для кого я пишу,співаю…
Не знаю… Люблю чи не люблю.
Для чого я світанок зустрічаю.


Кохаю…тебе дурна мала,
Дитина ти смішна,
Я клею дурня, а ти все сприймаєш.
Скільки вже можна робити помилок
Але без них в життя ми вже не граємо.

2010г.


Рецензии