Ос нь
І з шурхотом під ноги нам летить.
В природі підкоряється все певним ритмам.
В повітрі легкий сум висить.
Багряний клен немов шепоче,
Що скоро вже настануть холоди,
Що час подумати, як зберегти тепло нам
І затишок в оселі і душі.
Прийдуть морози люті і не дуже,
І білий сніг усе тут занесе.
Та знаєм впевнено, що не надовго,
Бо чарівна весна по холоді прийде.
І клен знову виставить листочки
На зустріч теплим променям ясним.
І будуть мати вони теж багряний колір.
Звертали ви на них увагу хоч колись?
Віра в це диво нам дає наснагу жити
І впевнено дивитись в майбуття.
Земля чарівна нам дана для щастя.
Давайте берегти оцю красу й ці почуття.
Свидетельство о публикации №114060202423
Мари Край 21.06.2014 16:59 Заявить о нарушении