***

Скажи мені, брате,
За що загинули наші солдати?
Хіба ми отримали волю?
Чи, може, змінили на краще долю?
Ні!Нічого не змінилось,
Та скільки матерів без синів лишились?
Тисячі, чи може мільйони?
А скільки на дворі патронів?
Та хто ж їх там рахував,
Коли ворог по нам стріляв,
А ми, у відповідь, співали їм гімн,
Чого ми варті, ми покажемо всім.
І в пам'ять про сьогодення
На кожній будівлі замайорить синьожовте знамення


Рецензии