Читати у темрявi

Читання у темряві,
Цілунки і дотики,
І час не хвилинами,
А думкою, подихом
Читання у темряві,
До першого променя,
Єднання, взаємини,
Що душу стривожили,
Збентежили римами,
Ну, геть по весняному,
Адже нам важливо,
Всім, бути коханими,
Читати у темряві,
Щоб кожна коханих ніч,
Ставала палкою,
Духмяною,
Щоб кожне
В  коханні
Ні,
Туманом ранковим  розтануло
Читати у темряві цілунком
І дотиком,
І бути коханими до……
Останнього спільного подиху!
1.06.2014


Рецензии