Отповедь приставучему дядьке-маньяку, рядящемуся а

 рядящемуся ангелом (отрывок)

...Ти же ж не настільки смел,
Щобы виступать відкрито:
Під крилом сховав копита,
В пірьях пара ріг укрита,
Хвіст засунув в... (тут - пробел).
Так якого(!)… прилетел?

Тут поживою не пахне:
Нет ні тліну, ні пороку.
Ні душонок для продажу –
Тут талант твій лише счахне.
Дулю тут тобі покажуть,
Скипидар під хвіст намажуть
Та ще вигнанням накажуть.
Утікати геть! "Сорррока"!..

А якщо ти нетямущий і безглуздий настільки, що нормальною мовою не розумієш, так я тобі на міжнародному додатково роз’ясню:
...Ты же не настолько смел,
Чтобы выступать открыто
(Думаешь, всё шито-крыто?):
Прячешь под крылом копыта,
В перьях пара рог укрыта,
Хвост засунул в... (здесь - пробел).
Так какого(!).. прилетел?

Тут поживою не пахнет:
Нет ни тлена, ни порока,
Ни душонок на продажу –
Здесь талант твой лишь зачахнет.
Кукиш тут тебе покажут,
Скипидар под хвост намажут
И изгнанием накажут.
Улепётывай! Соррока!..

Це все! Більше не вяжись, бо розсердитися можу – тоді кісточок точно не збереш!


Рецензии