Моя - Тiнь
тіні відверніться.
Дещо загубилась,
та що йшла у ночі.
Вона не відбулась,
як те кіно.
Нікого не тримає,
та їй все одно.
Гітари струни,
рвуть її душу.
Вирвись, вирвись,
вирвись наружу.
Біжи,біжи від пустелі,
зачини розуму двері.
Свидетельство о публикации №114053109197