На краю

На краю землі ми сіли.
Тягне щось напевно на дно.
Чомусь все ж ми не зрозуміли.
Життя нам лиш одне дано.
Я відчуваю серце твоє.
На краю погляд твій.
Я не бажаю знову,
але зірвемось ми - у низ...

Твоє життя давно вже зникло.
А я помітна не примітна.
Я лиш була твоя колишня.
Вбивця мрій і всіх думок.
Я відчуваю серце твоє.
На краю погляд твій.
Я не бажаю знову,
але зірвемось ми - у низ...

Навіщо втрачені чуття.
Краще іди у забуття.
Я втрачу знову всі слова.
Твоєю мрією була.
Хоч відчуваю серце твоє.
Але на краю погляд мій.
Я не бажаю знову,
але зірвемось ми - у низ...


Рецензии