серце в полонi

З'їдає бездоння
захоплює плам'я.
Я не відчуваю
твого кохання.
І знову дивлюсь
у зачинене серце.
Що тягне на дно,
з лихом та перцем.

...Тягне на дно, мене...

Захоплене серце, біжи!
Відчуй моє плам'я, думки відкинь.
Захоплене серце, біжи.
мене відпусти!

Згоріли ми в спеці
вже болі не має.
Нарешті, нарешті
тебе я не знаю.
Нарешті пізнаю
я спокій чеканний.
А ти залишайся
такий невблаганний.

...Тягне на дно, тебе...

Захоплене серце, біжи
Відчуй моє плам'я, думки відкинь.
Захоплене серце, біжи
мене відпусти!

Нікого не має,
твій голос не чутно.
Але я без тебе
щось також заглухла.
Благай, не благай
не зустрінемось друже.
Залишились порізно
без змісту та зрушень.

Бо...Тягне на дно, мене...

Захоплене серце, біжи
Відчуй моє плам'я, думки відкинь.
Захоплене серце, біжи
себе відпусти!


Рецензии